GridFunnels & Magic:

soluția care te ajută să intri în noua eră digitală

Echipa MAGIC sprijină platforma GridFunnels, deoarece o consideră o soluție optimă, ușor de aplicat și gestionat, care vine la pachet cu tot suportul necesar pentru participanții în programul MAGIC si nu numai.

Apasă aici și începe acum

să vinzi și produsele și serviciile tale online

Călin Iepure - Mentor în programul MAGIC

În calitate de mentor în programul MAGIC, am căutat permanent o platformă care să îi ajute pe participanți în călătoria lor spre crearea unei comunități sănătoase.
Atunci când am făcut cunoștință cu GridFunnels am fost încântat de faptul că în loc să mai am nevoie de 5-6 platforme diferite, am totul într-un singur loc. Toate astea la jumătate din prețul pe care îl dădeam înainte!

Vinde și generează potențiali clienți

Crează produse

Email marketing și CRM

Suport și securitate

Câteva din întrebările pe care le primim frecvent

FAQ

Trebuie să plătesc pentru reactualizări?

Noi facem reactualizări în mod constant și adăugăm șabloane noi pentru care NU plătești nimic.

Cât timp trebuie să folosesc platforma GridFunnels?

O folosești cât timp dorești! Abonamentul este lunar (sau anual când dorești să beneficiezi de reducerea noastră pentru plata anuală), și poți să anulezi abonamentul când dorești (începând de la prima zi a lunii următoare)!

Ce se întâmplă cu informațiile și datele mele de pe platformă atunci când anulez abonamentul GridFunnels?

Datele tale sunt datele tale! (Baza de date cu adrese de email, imagini, videouri, texte). Ai acces să le salvezi atunci când pleci de la noi! Cu toate acestea, îți recomandăm cu căldură, să ai mereu un backup al datelor tale, pe calculatorul tău.

Dacă am o problemă tehnică cu platforma, există suport tehnic?

DA, DA, DA! Avem o echipă de suport care se ocupă de buna funcționare a platformei.

Dacă nu mă pricep să fac Landing page-uri, secvențe automate de emailuri sau alte lucruri tehnice sau dacă vreau să mă focalizez pe crearea de conținut și pe vânzare, ce fac?

Ne-am gândit și la această situație! 🙂 Avem un pachet lunar de astfel de servicii de design și de implementare. Plătești cât folosești.

Trebuie să instalez ceva?

Nu. Totul este pregătit ca să fie cât mai simplu pentru tine să îți creezi site-ul de care ai nevoie. GridFunnels este in cloud iar toate datele tale vor fi tot timpul ușor accesibile fără a instala vreodată ceva.